Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت

کد جست و جوی گوگل

دانشگاه صنعتی شریف

مثلث

ریاضی و کامپیوتر - فناوری اطلاعات - علوم پایه

دانشگاه صنعتی شریف

دانشگاه صنعتی شریف یکی از دانشگاه‌های تهران است. این دانشگاه در سال ۱۳۴۴ با نام «دانشگاه صنعتی آریامهر» بنیانگذاری گشت که پس از انقلاب به افتخار یکی از دانش‌آموختگان آن، مجید شریف واقفی، به «دانشگاه صنعتی شریف» تغییر نام داد.

این دانشگاه عموماً به عنوان یکی از دانشگاه‌های برتر ایران در رشته‌های فنی شناخته می‌شود و قبول شدن در آن نیازمند کسب رتبهٔ بالایی در کنکور سراسری است؛چنان که روزنامهٔ واشینگتن پست در خلال گزارش خود از حضور و سخنرانی پروفسور برتون ریکتر، برندهٔ آمریکایی جایزه نوبل در فیزیک در دانشگاه صنعتی شریف این دانشگاه راام‌آی‌تی ایران لقب داده‌است. دانش‌آموختگان این دانشگاه، به دلیل اعتبار مناسب آن، برای انتصاب در مدیریت‌های علمی، فنی و اجرایی بخت زیادی دارند و به علاوه در آزمون‌های متمرکز ورودی کارشناسی ارشد از نظر میانگین نمرات و درصد قبولی از کارشناسی به کارشناسی ارشد در رشته‌های فنی، مهندسی و علوم پایه مقام بالایی را در بین دانشگاه‌های کشور داشته‌اند. همچنین تعداد زیادی از دانش‌آموختگان این دانشگاه، برای ادامهٔ تحصیل عازم کشورهای دیگر می‌شوند.

 

پیشینه

محمدعلی مجتهدی گیلانی، مؤسس و اولین نایب‌التولیه دانشگاه

این دانشگاه در سال ۱۳۴۴ با هدف تربیت و تأمین بخشی از نیروهای متخصص موردنیاز کشور ایران، در سطوح بالای علمی در شهر تهران با نام دانشگاه صنعتی آریامهر، به فرمان محمدرضا پهلوی، و به دست دکتر محمد علی مجتهدی تأسیس گردید. با استخدام حدود ۵۰ عضو هیأت علمی، در اولین دورهٔ پذیرش دانشجو در مهر ۱۳۴۵، حدود ۴۰۰ دانشجو در رشته‌های مهندسی برق، مهندسی مکانیک، مهندسی شیمی و مهندسی متالورژی پذیرفته شدند. سال بعد دانشکده‌های «فیزیک»، «علوم ریاضی» و «مدیریت صنعتی و اقتصاد مهندسی» ایجاد شدند. در سال ۱۳۴۸، دانشکده شیمی تأسیس شد و همچنین دانشکده مدیریت صنعتی و اقتصاد مهندسی در سطح کارشناسی دانشجو پذیرفت و به دانشکده مهندسی صنایع تغییر نام داد. در سال ۱۳۵۰ نیز دانشکده مهندسی عمران فعلی با نام دانشکده مهندسی سازه تأسیس شد. این دانشگاه در مقایسه با بسیاری از دانشگاه‌های ایران و جهان، دانشگاهی جوان و در حال رشد است. این دانشگاه به همراه «دانشگاه صنعتی اصفهان» (دانشگاه صنعتی آریامهر اصفهان سابق) مستقیماً بر اساس ساختار دانشگاه‌ام آی تی در آمریکا الگوبرداری گردیدند. معمار اصلی آن حسین امانت، طراح و معمار مشهور ایرانی بود.

دانشکده‌ها

دانشکده مهندسی شیمی و نفت

دانشکده مهندسی عمران

دانشکدهٔ فیزیک

دانشکده شیمی

دانشکدهٔ علوم ریاضی

دانشکدهٔ مهندسی انرژی

دانشکده مهندسی و علم مواد

دانشکدهٔ مهندسی هوافضا

دانشکده مهندسی کامپیوتر

دانشکده مهندسی برق

دانشکده مهندسی مکانیک

دانشکده مهندسی صنایع

دانشکده مدیریت و اقتصاد

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





+ نوشته شده در  برچسب:,ساعت   توسط سيد محمد رضا علوی صدر (زارعی)